Humle och dumle!

Har man tråkigt någon dag så kan man ju alltid göra humle och dumle, det är alltid kul! ;D

Theodor, min lillebror, har så snällt ställt upp =D

Ursäkta kvallan men jag filmade med min lilla digital kamera, den är inte jätte bra. Men men bättre än inget!

Kram Bianca

 


Äntligen!

Vad skönt! Någonting som jag har känt mig SÅ orolig och nervös över, känns inte så oroligt och nervös längre! Det känns så himla skön!
Aja nu ska jag ha Onsdagsmys med familjen och se capten america.

Kram, Bianca

Jag ser det snöar jag ser det snöar =)

Det snöar!!! :D Jag har faktiskt längtat! Jag gillar snö, mer än det här höstvädret iaf, när det bara regnar. Så jag gick ut för att fota, ngt som jag trodde skulle vara väldigt svårt! Men men, jag tyckte inte det.
https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3545692/images/2012/047_507da57ae087c348dd948ed7_thumb.jpg

Here we go again!

Känslan efter man har ägt någon =)
 
Jaha då ligger man här i sängen med datorn på magen. sjuk!
Vaknade upp med ont i magen igår, tänkte att jag ändå skulle till skolan. Att det skulle bli bättre efter jag har ätit frukost. Försökte trycka i mig en smörgås, det blev en halv smörgås sen kändes det som om jag skulle spy. Så det blev att stanna hemma. Eftersom jag cyklar med Eve skulle jag ringa henne. Upptaget på hemtelefonen, provade att ringa flera gången. Mobiltelefonen: Avstängd. Så där slutade det med att jag var tvungen gå ut i kylan dit vi brukar mötas på morgonen. Står där i flera minuter och väntar. Till slut kommer hon. Jag berättar att jag är sjuk och inte kommer till skolan, vänder o går hem. Sen kryper jag bara ner i täcket för det var så himla kallt ute!
 
Men jag har en roligare grej att berätta! Emmy ville köpa ngr nya sims. Så jag gick hem o kollade om jag hade kvar ngr som jag inte använde, och visst hade jag det! Så imorgon blir jag nog 150kr rikare! Jag har kvar kvällsnöjen ifall någon vill köpa? 100kr. The sims 3 alltså.
 
 
 
Kram, Bianca

Gott och blandat -.-

I lördags var jag på kattutställning. Vi ställde ut våran nyaste katt Stella. Det gick riktigt bra för oss! Hon fick först en medalj för att hon blev nominerad, sen en liten rosett för att hon hade bra utseende eler ngt sånt. Sen fick hon en pokal för att hon blev BIS (best in show). så vi blev riktigt stolta! 
 
Snart är det ju Halloween. Jag och Eve hade väl tänkt slänga in en liten Halloween fest där då. Om ingen annan har planerat, vi har då inte hört ngt. Men det ska bli kul! Några ideér på vad man kan vara på Halloween? Säg gärna till.
 
Jag och Eve blåste såpbubblor som ni nog ser -.-
 
 
 
Eve var ju bara tvuungen att smaka på bubblorna...
 
 
 
 
Tyckte själv den här blev rätt cool, preciis innan den lämnar ``formen´´
 
Kram Bianca
 
 




 

Vida

Vida, min underbara kusin♥♥
 
 
Och ja jag vet att den är suddig, men jag älskar hur hon håller fingrarna, bah all är prima
 
Hon är KUNG på att göra miner, det här en av tusen!
 
Kram, Bianca