I drank my teaa, you started smiiil!

Tjena mitt bena!

Jag har precis packat till min klassress imorron. Elr ja jag har två saker kvar som jag ska packa ikväll (tandborste, mobilladdare). Okj nu kmr mer detaljer om klassresan:

Vi ska samlas strax före fem på kyrkan, sen ska vi åka buss till Sundsvall. Efter vägen ska vi stanna o fika fika som vi hade tagit med oss. Sen forsätter vi till Sundsvall. När vi kmr fram ska vi fara till bodaborg. Mitt på dagen ska vi ha typ en 5camp elr ja ngt sånt ute! Sen fikar vi igen o går in till bodaborg i 2tim. Sen ska vi såklart äta middag på kvällen, iaf vi ska gå en spökvandring (heter det så?), Det ska bli askul! Sen vt jag inte så mycket mer om den dagen faktiskt, jag tror vi ska ha ngn kvällsfika men jag är inte säker. Vi ska iaf sova på bodaborg. Och alla (tjejorna iaf) tycker det ska bli as kul/läskigt eftersom det spökar där! Elr det sägs att det spökar där, vi får väl se. På Söndan ska vi fika o städa rummen sen bär det av till himmlabadet i Sundsvall, som gjordes förra sommaren, tror jag. Oxå ska vi äta lunch där, o middag vet jag inte riktigt vars vi ska äta.
Efter middan så far vi hem!

Det är vad jag vt. Det ska bli så roligt. Men nu ska jag gå och städa mitt rum eftersom jag inte hinner göra det på söndag som jag brukar, om jag inte städar en gång i v. får jag ingen månadspeng.

Ha en bra helg, jag kmr inte blogga ngt i helgen men det blir nog ett långt inlägg på måndag!


Jag på majbrasan!

Min underbara katt Elsa, Devon Rex!

             Mini                                                                     Elmer
Mina andra två underbara katter, Mini o Elmer, Båda Devon Rex. Elsa o Elmer är mamma o pappa till Mini, Vi fick 4 kattungar men bara Mini fick stanna =)

Kram Bianca